BIO

Vidar Villa er en av norges største norskspråklige artister, med 100 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Gjennombruddet kom med superhiten 'One Night Stand' som lå i toppen av VG-lista og Spotifylistene hele sommeren 2017.

Siden den gang har han mottatt hele 11 gull- og platinatroféer for låter som blant annet "Et Par Rolige Shots Med Gutta", "Hitparade", "Sjalu", "Jenter" og "Moren Din". Vidar var nylig aktuell som deltaker i Farmen Kjendis.

 

Sommeren 2020 var Vidar Villa ute på Norges mest omfattende turné. Da han og bandet hans skjønte at sommerens festivaljobber ville bli kansellert som følge av Covid-19, bestemte de seg for å finne andre måter å få spilt konserter på. De reiste 5 uker i båt langs den norske kystlinjen, der de spilte 44 akustiske, utsolgte konserter for publikum på max 200 personer.

Vidar skriver all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt. De fokuserer på tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk, med kassegitaren i sentrum. 

 

Høsten 2018 fylte Vidar Villa og bandet en av Norges mest prestisjetunge scener – Rockefeller i Oslo. Se kort video derfra.