BIO

Vidar Villa er en av norges største norskspråkelige artister, med 100 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Gjennombruddet kom med superhiten 'One Night Stand' som lå i toppen av VG-lista og Spotifylistene hele sommeren 2017.

Siden den gang har han mottatt hele 11 gull- og platinatroféer for låter som blant annet "Et Par Rolige Shots Med Gutta", "Hitparade", "Sjalu", "Jenter" og "Moren Din". Vidar var nylig aktuell som deltaker i Farmen Kjendis.

 

Sommeren 2020 skal Vidar Villa ut på en av Norges mest omfattende turnéer. Da han og bandet hans skjønte at sommerens festivaljobber ville bli kansellert som følge av Covid-19, bestemte de seg for å finne andre måter å få spilt konserter på. Nå er de klare for en 5 ukers turné i båt langs den norske kystlinjen, der de spiller akustiske konserter for et begrenset publikum i henhold til gjeldende restriksjoner.

Vidar Villa er nå aktuell med sin sommersingel "Pappa Sin Båt", som fronter sommerens båtturné. Se den morsomme Lego-musikkvideoen her: PAPPA SIN BÅT

Vidar skriver all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt. De fokuserer på humoristiske tekster, og tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk, med kassegitarer og akustisk perkusjon i sentrum.

 

Høsten 2018 fylte Vidar Villa og bandet en av Norges mest prestisjetunge scener – Rockefeller i Oslo. Se kort video derfra: ROCKEFELLER 2018

  • Vidar Villa Spotify
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon